Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος sentonia-paplomata.gr έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρείας Αφοί Λεβίδη ΟΕ. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε, η εταιρεία μας εφαρμόζει μία πολύ ευέλικτη πολιτική επιστροφών. Σας δίνουμε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν σας ικανοποιεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πώλησης.

Όροι επιστροφών:

 

Διαδικασία επιστροφής

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και τηρείτε τους όρους επιστροφής, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας μας (210 – 2776655, 210 – 27733220) για να διευκρινήσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Προϊόντα ελαττωματικά ή σε περίπτωση λάθος εκτέλεσης της παραγγελίας εκ μέρους μας, τα έξοδα της αποστολής μας επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα.

 

Ακύρωση παραγγελιών

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού αποσταλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 2776655 ή 210 2773220, ή στείλτε μας e-mail στο info@sentonia-paplomata.gr.