Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Levidis Bros, μία παραδοσιακή, ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας λευκών ειδών.

Η ιστορία μας ξεκινάει πολλά χρόνια πριν όταν ο παππούς μας ξεκίνησε το κλωστοϋφαντουργείο του στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και παρήγαγε υφάσματα. Η παράδοση συνεχίστηκε από τα παιδιά του και εδώ και 40 χρόνια εισάγουμε και παράγουμε με πολλή φροντίδα και μεράκι λευκά είδη ποιότητος και σας τα προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα διαλεγμένα προσεχτικά, κατάλληλα για το σπίτι σας. Άλλωστε αρχή μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μόνο είδη τα οποία θα βάζαμε και στο δικό μας σπίτι. Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι να σας προσφέρουμε όλα μας τα προϊόντα με την εγγύηση ποιότητος που η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο μας επιτρέπει και στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Σε εμάς θα βρείτε μία ποιοτική ποικιλία από σεντόνια, παπλώματα κουβερλί, κουβέρτες, πετσέτες, μαξιλάρια και πολλά άλλα είδη. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψουμε για τα κατάλληλα προϊόντα για το χώρο σας και για να κάνουμε ειδικές κατασκευές σεντονιών και παπλωματοθηκών στις διαστάσεις που θέλετε εσείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας για να δούμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.