Καλέστε μας: 210 2776655

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Όροι Χρήσης – Ασφάλεια Δεδομένων

  /  Όροι Χρήσης – Ασφάλεια Δεδομένων

Όροι και προϋποθέσεις

Το σύνολο του περιεχομένου των πληροφοριών καθώς και των υπηρεσιών που εμφανίζονται στο sentonia-paplomata.gr, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, των γραφικών, των φωτογραφιών, των προϊόντων και των υπηρεσιών  ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο sentonia-paplomata.gr ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η διανομή, η διάδοση και γενικότερα η χρήση των πληροφοριών και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας από τους επισκέπτες, χρήστες ή συνεργάτες του χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας μας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου αυτών. Η εμφάνιση του υλικού στο διαδικτυακό μας τόπο δε θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης του.

Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και δεν εγγυάται ότι η υπηρεσία θα είναι αδιάκοπη ή δε θα γίνει κάποιο τεχνικό λάθος λόγω της φύσης του διαδικτύου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που  τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης / πελάτης στις φόρμες παραγγελιών καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων. Επίσης η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του παρόντος διαδικτυακού τόπου καθώς και στους ανώτερους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση. Με τη χρησιμοποίηση του διαδικτυακού μας τόπου sentonia-paplomata.gr αποδέχεστε τους προαναφερθέντες όρους ρητά και ανεπιφύλακτα.

Σημείωση: Σε ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές στα σχέδια απ’ τις εικονιζόμενες φωτογραφίες του e-shop.
Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.